En nemmere vej til den optimale livsstil

Hypnoterapi er, som beskrevet, vejen frem til at frigøre dig fra tanker, der nedsætter din livskvalitet. Kombineres terapiformen med de specialiseret NLP teknikker, der anvendes af NLP coaches, vil du bl.a. opdage, at resultater af behandlingen sker på et ubevidst plan og naturligvis i det tempo, som passer til dig.


HVAD ER NLP

NLP er en specialist teknik, der anvendes af coaches. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. Det neurologiske system regulerer vores kropsfunktioner. Sprogsstruktur.

Den styrer, hvordan vi kommunikerer med andre mennesker. Programmering skal forstås, som den måde vores fortolkninger af verden styrer vores handlinger,


HOVEDBESTANDDELE OG KERNEBEGREBERHOVEDBESTANDDELE OG KERNEBEGREBER

NLP består af tre overordnede komponenter med tilhørende centrale begreber.


1. Subjektivitet hjernen nlp Ifølge Bandler og Grinder, der er teoretikerne bag NLP, oplever vi verden subjektivt. Vores erfaring skaber disse subjektive repræsentationer gennem vores fem sanser og sproget. Det hævdes, at disse subjektive re


præsentationer har et mønster, og det er derfor NLP somme tider defineres som studiet af den ​​subjektive oplevelses struktur. Adfærd omfatter verbal og non- verbal kommunikation. Adfærd kan ændres ved at manipulere de sansebaserede, subjektive repræsentationer. 2. Bevidsthed NLP er baseret på den opfattelse, at bevidstheden er todelt. Der er den bevidste komponent og den ubevidste komponent. De subjektive repræsentationer, der opstår uden for bevidstheden betegnes som det ubevidste sind. 3. Læring NLP bruger modelleringsteknikker for at fremme læring. Modelleringsteknikker kan kodificere og gengive ekspertise inden for enhver aktivitet og ethvert emne. En vigtig del af kodificeringsprocessen er sekvensen af de sensoriske og sproglige repræsentationer, der foregår under indlæringen.


NLP COACHING VÆRKTØJER

Hvorfor ikke bare tale med et familiemedlem eller en ven? NLP coaches er uddannet til at lytte på et ubevidst plan. Ved hjælp af NLP værktøjer og teknikker kan de hjælpe dig med at udvikle dig og nå dine mål. NLP coaches er også uddannet til at stille kraftfulde spørgsmål og give dig udfordrende opgaver, der naturligvis udføres, når du er klar.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Om mig

Skab balance