Hypnose er

Opdateret: 29. juli 2020

en hurtig adgang til underbevidstheden og en måde at komme uden om vores kritiske sans som ind i mellem kan begrænse vores tankevirksomhed. En del sportsfolk anvender hypnose for at forbedre deres præstation og på samme måde kan hypnose også anvendes til at åbne op for eksempelvis ens kreative evner eller hjælpe til et bedre selvværd. En succesfuld hypnosesession afhænger af den enkelte persons ønske om forandring og personens forestilling om, hvad hypnose er.


Mange forbinder hypnose med tv-shows, hvor folk bliver hypnotiseret til at tro, at de er en høne eller lignende og det får dem til at opfatte hypnose som noget mytisk og de bliver skeptiske, derfor kan der være behov for at blive fortrolig med hypnose, før den kritiske sans giver slip og metoden bliver et effektivt redskab, der kan ændre uønsket adfærd eller fremhæve stærke sider.


I nogen situationer vil hypnose ikke være nok til at åbne op for f.eks. de kreative evner, det er i de tilfælde, hvor en person har en blokering på området. Her vil det være nødvendigt at anvende hypnoterapi, hvor selve årsagen til blokeringen behandles og giver mulighed for at øge livskvaliteten.


#hypnose #underbevidsthed #Sind17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Om mig