Om mig

Opdateret: 21. juli 2020

Mit navn er Marianne Svensen Dupont, jeg er født i 1967 og er bosiddende i Vallensbæk på Sjælland.

Jeg er certificeret Coach og NLP-practitioner v/Pete Andersen. Jeg arbejder som personlig Coach og kan hjælpe med at identificere problemtilstande, og hvordan det skal være anderledes. Har du mål for livet, og er de svære at nå, vil jeg give dig nye værktøjer, som gør det muligt for dig at udleve dine drømme.


Endvidere er jeg uddannet hypnotisør og hypnoterapeut ved Institut for avanceret hypnose v/Jacob Strachotta. Den viden jeg har opbygget under uddannelsen har givet mig stor lærdom om menneskets hjerne, og hvordan vores reaktions mønstre bliver dannet i vores ubevidste sind.


Ekspertisen jeg har opnået, i min praksis sammenlagt med uddannelser, giver mig optimale mulighed for at hjælpe dig af med adfærd du gerne vil frigøres fra. Jeg erkender, at du er unik, og derfor vil du opleve, at jeg ser dig, som den du er, og med respekt vil jeg guide dig alene med udgangspunkt i din historie. Du er naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til mig for yderligere information.


Jeg er nysgerrig på livet og har i mange år stillet mig selv spørgsmål som, hvad forhindrer os i at gøre vores drømme til virkelighed, hvad er grunden til, at vi ikke er i stand til at holde fast på lykken, er der en særlig grund til, at negative tanker ofte fylder mest, måske du også har stillet dig selv nogle af de samme slags spørgsmål!


Min fornemmeste opgave, som personlig Coach og hyponterapeut, er at have det enkelte menneske i centrum og vejlede, løfte og udvikle dem

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Skab balance