Skab balance

Opdateret: 21. juli 2020

hjælper dig til at få styr på dine tanker og dermed din livskvalitet, og på din vej til dit mål, vil du blive overrasket over, hvor god du er til at fortælle dig selv de mest fantastiske historier, hvor dramaer og katastrofer ofte er i højsæde, og du vil hurtig opdage, at din forestillingsevne er bedre end enhver god krimi eller gyser.

Du vil med sikkerhed, være påvirket at dine tanker, og din tankeverden er summen af oplevelser, som du har haft tidligere i livet, eller andres historier om deres oplevelser, samt din unikke forestillingsevne, og dit talent til at genfortælle begivenhederne igen og igen. For hver gang du ”genudsender” en historie i dine tanker, vil dit underbevidste sind tro, at du endnu engang har oplevet situationen, og på den måde vil en enkelt oplevelse blive til utallige ensartet oplevelser, som danner grundstenene for din opfattelse af, hvordan verden ser ud.

Hypnoterapi er en terapiform, som giver dig mulighed for at opdage, hvad dine tanker gør ved dig, og ved hjælp af terapeutens sikker vejledning, vil I sammen frigøre dig, for de antagelser og forestillinger du har om livet, og som forhindrer dig i at leve dit liv, på den måde du ønsker.

Hypnoterapi kan hjælpe dig med at give slip på tankemønstre, der nedsætter din livskvalitet.


Hypnoterapi er, som beskrevet, vejen frem til at frigøre dig fra tanker, der nedsætter din livskvalitet. Kombineres terapiformen med de specialiseret NLP teknikker, der anvendes af NLP coaches, vil du bl.a. opdage, at resultater af behandlingen sker på et ubevidst plan og naturligvis i det tempo, som passer til dig.

23 visninger0 kommentarer