Selvhypnose

Kunne du godt tænke dig, at blive bedre til at gå til jobsamtale, eksamen eller bare gøre din dag, til en god dag fra morgenstunden?

Med selvhypnose er du i stand til at føre dine tanker i den retning, hvor de gør bedst gavn for dig, og med lidt øvelse og ved at benytte dig af metoden et par gange om ugen, meget gerne dagligt, vil du, efter en tid, opleve at alt bliver meget nemmere, og dine drømme helt automatisk går i opfyldelse.

På samme måde som du lærte at cykel eller køre bil, tager det lidt tid at lære selvhypnose, men det fantastiske er, at hypnose er en hel naturlig sindstilstand, som du befinder dig i flere gange om dagen. Det er en tilstand af skærpet fokuseret opmærksomhed, hvor du er mere modtagelig over for forslag. Eksempler på, at gå i hypnose kunne være, at falde i staver, at blive fanget i en god film, eller være helt optaget af en historiefortæller.

Det betyder altså, at du allerede ved, hvordan det er at være i hypnose. De næste steps du skal igennem, for at anvende selvhypnose målrettet, er teknikker, der hjælper dig med at dæmpe aktiviteter i din bevidsthed og dermed give dig adgang til dit underbevidste sind.